Over mij

Els Stam

opleiding en werkervaring

De basis van mijn werkzaamheden ligt verankert in mijn opleiding en ervaring als psychiatrisch verpleegkundige.  Hier leerde ik vanuit empathie mensen begeleiden en coachen. Mijn pad liep verder via diverse functies in het bedrijfsleven naar coaching en training vanuit systemisch perspectief; paardencoaching;  familie-, loopbaan- en organisatieopstelling. Een aanvulling in het verbinden van het denken, genieten en het voelen vond ik in de dans en de massage.

beweging

Bewegen is voor mij een wezenlijk onderdeel in mijn leven. Fit zijn door lichamelijke inspanning in combinatie met goede voeding. Ik wandel en fiets veel. Het liefst op onbekende paden door binnen en buitenland. Het inspireert mij om nieuwe plekken te ontdekken, andere mensen en andere culturen tegen te komen.

creatie

Ook doe ik inspiratie op in de stilte, in de natuur en door het werk in de moestuin. Maar ook door creatief bezig te zijn, b.v. schilderen, zelf kleding maken of koken.

spelletjes

Gezelschapspelletjes zijn voor mij een bron van plezier. Samen met anderen gezelligheid en speelsheid ervaren. Creatief oplossingen bedenken gaat voor mij boven het winnen. 30 seconds is mijn favoriet.